Joint-venture Brabo & XO Boating

Brabo en XO Boating delen een grote passie voor het water en in het bijzonder de Schelde, in al haar facetten. Beide bedrijven kennen een sterke lokale verankering en hebben een ruime ervaring met het aanbieden van watergebonden diensten op de Schelde, aanverwante havens en waterlopen. Van oudsher vinden mensen hun weg op de Schelde. Het is onze overtuiging dat deze waterweg ook in de hedendaagse mobiliteitsproblematiek meer dan ooit een cruciale rol kan spelen.

Onze missie

We willen een positieve impact hebben op de Modal Shift door duurzame en betrouwbare mobiliteit te bieden en aangename reiservaringen mogelijk te maken voor mensen die gebruik maken van vervoer over water. Wij zijn vastbesloten om bij te dragen aan een schonere en efficiƫntere toekomst, waarin het vervoer van personen over water een centrale rol speelt in de moderne mobiliteitsmix.

Onze visie

We streven naar een toekomst waarin personenvervoer over water een duurzaam en aangenaam alternatief biedt voor het traditionele wegvervoer. Door principes van duurzaamheid, comfort, veiligheid en toegankelijkheid te omarmen, kunnen we bijdragen aan een verbeterde mobiliteit, verminderde verkeerscongestie en een verhoogde tevredenheid van de reizigers.

Onze waarden

Duurzaamheid

Betrouwbaarheid & efficiƫntie

Uitzonderlijke reiservaring

Veiligheid & beveiliging

Toegankelijkheid & inclusie

Samenwerking & partnerschappen

Trots